Ingen tags endnu.

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

Ormekur til kat

Hvad er en ormekur til kat? Ja det vil vi forsøge at belyse på denne nye hjemmeside, dette er vores første indlæg ud af mange, vi tager et skridt af gangen, og går senere mere og mere i dybden med emnet. En ormekur til kat er en behandling man skal foretage når sin kat får indvoldsorm, det er en alvorlig sygdom som kan gøre katten meget syg! Den bliver ikke rask af sig selv, så en behandling skal man absolut begynde med så snart sygdommen er konstateret.

Hvordan ved du, at du skal igang med en ormekur til kat?

Hvordan konstatere man så at sin kat er blevet ramt af indvoldsorm? Jo der er 2 metoder, enten ved at kigge på kattens opkast, hvilket er første tegn på noget er galt når sin kat brækker sig, hold øje med lange snore (hvide snore) med små klumper på, disse kaster katten op hvis den er blevet ramt af spoleorm!

Den anden metode er at holde øje med kattens afføring, her skal man kigge efter små hvide kugler, på størrelse med riskorn, er der mange af disse i afføringen er katten næsten med garanti ramt af bændelorm, og skal som i første scenarie behandles med en ormekur til kat med det samme!

De forskellige slags indvoldsorm:

Spoleorm rammer hovedsagligt unge katte og killinger, killinger får næsten 100 procent sikkert orm i deres første 12 uger, også derfor man normalt behandler alle killinger mod orm efter 4 uger efter fødslen, og igen 12 uger efter fødslen, de bliver smittet af kattemor eller andre katte i husholdningen, det er næsten uundgåeligt, så gør dette som standard når man får killinger! Efter de 12 uger, og for andre voksne katte sker det meget sjældent de får spoleorm, for efterhånden som de bliver ældre udvikler de en modstandskraft mod spoleorm!

Men der kommer bændelorm ind i billedet, det er stort set altid det katte ældre end de 12 uger bliver ramt af! Bændelorm lever i dyr ude i naturen, såsom rotter, mus, musvåger og andre mindre dyr indeholder ofte orm, og da katte spiser disse dyr regelsmæssigt får de indvoldsorm i kroppen og skal behandles med en ormekur til kat!

Hvad skal jeg så behandle med?

Ja rammes din kat af indvoldsorm, så skal man igang med en ormekur, førhen kunne man kun få dette medicin hos en dyrlæge med kontrol, afføringsprøve for at konstatere orm og efterfølgende kontrol igen, det blev en dyr affære, nu kan man heldigvis selv konstatere orm og behandle med et natur produkt istedet for de mere giftige og kemikale proppede medikamenter som dyrlægen udskriver!

Verm-X hedder produktet og er super godt, virker præcis ligeså godt som det receptpligtige medicin dyrlægen udleverer!

Så kom igang med en ormekur til kat hvis de har indvoldsorm, Verm-X kan findes her!

Vi opdaterer med mere dybdegående information senere!

#ormekurtilkat #ormekurtilkatte #ormekurtilhunde #ormekurtilhund #ormekur

© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now